Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2015 21:57 - В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ РЕФОРМИ. КОЙТО ТВЪРДИ ТОВА, ВИ ЛЪЖЕ. В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРАВЯТ ДРУГИ, МНОГО ПО-СТРАШНИ НЕЩА.
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 4422 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             Народът го лъжат всички и навсякъде. Лъжат го държавници, политици, народни представители. Лъжат го „креативните, успелите и красивите”. Лъжат го бизнесмени, олигарси, дребни занаятчии и едри арендатори.  Лъжат го в Народното събрание, в съда, в полицейския участък, в мола, в кварталния магазин и в селската кръчма. Лъжат го безочливо, нагло и открито. Лъжат го без да се страхуват от Конституция, закони и от Европейската комисия.

          Кое е най-използваното понятие на днешните управляващи ?

            РЕФОРМА.

            „Искаме реформи, искаме всичко да се реформира!” – се тръшкат позабравените български „реформатори” от началото на „прехода”.

          Това е първата и най-главна лъжа.

             От началото на „прехода”, та до днес, никакви реформи в България не са се провеждали.

            Тогава, какво е това, което се прави ?

            Свидетели сме и сме участници в изграждането на петата българска държава – България в епохата на глобализма и на господството на финансовия империализъм.

          Това е съвсем друга държава, която няма нищо общо нито с Третото българско царство, нито с Народна Република България. Това е държава  с ново самосъзнание, с нови приятели и врагове – това е съвсем друг свят, свят, в който по друг начин се мисли, по друг начин се говори, по друг начин се действа и по-друг начин се живее.

          Всичко, с което е свикнало мнозинството от народа е отхвърлено, всичко което помни това мнозинство ще бъде изтрито и съборено. Това не е нещо ново в човешката история.От времето на египетските фараони знаем, че щом някой фараон започне реформи, първата му работа е да разпореди изчукваненето на всички иероглифи, възхвалящи или споменаващи починалия фараон. Приемствеността е била рядко нещо ! Нейната значимост е разбрала и приложила, по всяка вероятност, западната християнска църква. Господството на римския папа, произтича от неговата приемственост от Симон Петър, който е първият римски епископ, макар, че това предположение няма никакво фактологично потвърждение. Тук уловката е, че римския епископ е продължение на връзката на Западната църква с Христос – Петър е единствения тогава човек познавал лично и персонално Христос ! Тази сакрална, макар и въображаема връзка е единственото основание за легитимността на римския Папа.

          Затова от първия ден на българските „демократични реформи”, ударите на демократите се насочиха в ценностната сфера на социализма (като материална сфера) и на марксическата философия (като духовна, философска сфера).

          „Коварна демокрация” или „либерална диктатура” – в такава обстановка живее днес българското общество.

          Да сте видели някъде крал-финансист или крал-мениджър ? Аристокрацията до ден днешен смята, че нейната роля е да служи на държавата (на суверена), а затова има само две професии : военната и клерикалната. Идеократичните държави смятат за човек само този, който е готов да служи на държавата. Ако не можеш или не искаш, ти не си човек, а си лайно. А на кого ще му е мъчно за едно лайно.

          „Каквото и да дрънкат „вувузелите” и пиарите на Сорос във властта, както и медиите, издържани от еврореклама, актуалното правителство няма аналог по некомпетентност в цялата 137-годишнина история на новата българска държава. Соловите изпълнения на  половината кабинет сякаш са излезли от страниците на министерската сатира „Големанов” на Ст.Л.Костов. Достатъчна е великолепната „шесторка” в състав Лукарски, Иванов, Митов, Москов, Ненчев, Танев, и няма защо да отиваме към обърканите дами от другите ресори и от там до заспалата на маса зам.министърка на туризма, хваната от находчивите папараци. Направо не е за вярване как на едно място са събрани толкова некадърници и клоуни. Май настина са подбирани с конкурс между пиячите на бира от пластмасови бутилки на жълтите павета преди две години. Подобни смешници не биха могли да припарят до офиса на средна фирма, да не говорим за институциите на властта. Затова сме принудени да им слушаме идиотщините за здравната, социалната и правната система, за американските танкове, за скъсаните български знамена в Украйна, за „фалирата” Гърция и т.н.” (Георги Атанасов – „Уикенд”-18-24.07.2015 г.).

          Старият хуманизъм твърди : „На мен ми е все едно с какво ти се занимаваш, за мен е важно, че ти си Човек”.

          Социалистическият хуманизъм твърди : „Ако ти с нищо не се занимаваш и нищо не правиш, аз не те признавам за Човек, колкото и да си умен и добър” (Александър Фадеев).

        По принцип скромността е ценност в домодерното общество, за монасите и при тоталитаризма. Скромността е отрицание на амбицията, успеха, печалбата. Модерното, пазарното общество, капитализмът отхвърлят скромността като ценност. Всяка реклама я хвърля на боклука. Актуалните качества на личността са участието, трудолюбието, целенасочеността, амбицията, кариеризмът, индивидуализмът, екипността, интегритетът, конкуренцията, солидарността, състраданието, благотворителността, стремежът към успех и победа. Принципът „да бъдеш” и скромността са несъвместими”. (Петко Симеонов–„24 часа”-6.02.2015 г.).

          Социализъм било да нахраниш гладния с риба.
          Капитализмът, както ни го представяше Иван Костов, не е да нахраниш гладния с риба, а до го научиш да лови риба.
         Но какво се оказа ?

         Капитализмът не те храни и не те учи да ловиш риба. Капитализмът ти дава въдицата на кредит и мълчи по въпроса, че нито достъпа до водния басеин, нито правата за риболов  принадлежат на бедния рибар, те принадлежат на този, на който рибаря вече дължи и за въдицата.  

        Това, които ние преживяхме в последните 25 години, е последица от отговорността, която понасяме за своя грешен избор, за вярването на измамните речи и послания на нашите заклети врагове, за равнодушието ни, за политическата ни незаинтересованост, за незнаенето на историята, за нашата безпределна наивност преминаваща в имбицилизъм.

          Разбира се, тази невежа  мърша, която има претенциите и наглостта да се нарича Български Народ - отдавна е забравила за Цар Калоян и другите ни предци. Тази мърша се е облещила като първосигнален добитък пред телевизора, за да гледа мутрата на Мутрата и да и текат животинските лиги. 
             В цялата ни История никога България не е преживявала такова падение като днешното!
            В цялата ни История никога не сме имали такава мърша и безлични страхливи двукраки говеда, които да търпят като роби и които като едни завършени дебили и идиоти да гледат безучастно как смазват и доубиват една от най-древните държави в света и една от 5-те носители на световната културна цивилизация.
           Тази измет боготвори Мутрата-Гангстер и плюе по Цар Самуил”.
 („Сега” – 9.06.2015 г.).

           Може с увереност да се твърди, че повечето от постсоциалистическите българи, се оказаха безлични и безпринципни, готови да променят своите възгледи съобразно мяркащата  се пред тях бъдеща изгода. 

          Онова, което по времето на Живков беше работническо-селска класа, сега просто е останалата част от населението, които харесват Бойко Борисов и не желаят да прекарат един ден без него” (Александър Андреев от „Дойче веле” цитиран в Webcafe.bg 10.07.2011 г.).

          Още се помни лъжливата алтернатива  която ни пробутаха : „тоталитаризъм или демокрация”. Ако малко се бяхме напрегнали мисловно тогава, лесно щяхме да проумеем, че така наречения „тоталитаризъм”, с който ни плашеха, не е нищо друго, освен единство на въжделенията и надеждите на цялата нация, докато предлаганата ни „демокрация” предполагаше неприкосновеност на личния живот. Жалкият ни опит доказа, че подобни „идеални територии” няма в нито една политическа архитектура и, така или иначе, всяка държава е принудена да влияе на базовите клетки на обществото.

          Подобни заблуди ни бяха поднесени в излишък. Помните ли класиката: ”Няма безплатен обяд !” Но бяха забравили да ни кажат, че както няма социалистическо общество, в което всички блага да са безплатни, така няма и капиталистическо общество, в което всички блага и услуги да имат пазарен характер.(Мишел Албер, френски икономист).

        „Ти на мен ми дай евтина кола и възможност да почивам в Гърция, а аз няма да те питам как крадеш и от какво крадеш” – това е мотото на по-голямата част от българските избиратели, т.е. от народа, това е и новия „обществен договор” сключен между управляващата прослойка и нацията. Жалко, но такава е реалността. Затова в България няма демокрация, а има дегенерокрация – власт на изродите!

          ”Показаното от Борисов поведение и маниер на "разговор" издават тежка инфантилност, незрялост, липса на усещане за прегради, тотално отсъствие на елементарно възпитание, наличие на прекомерна агресия, която е водена в тъмнината на дълбока безпросветна простащина” (Петър Кичашки, движение „Млада България” – „Дума”, 5.09.2014 г.).

         Помислете, кой нормален човек ще иска  да живее в страна, в която „Ники Мазният открадна мерцедеса на Жоро Главата”, а Евгений Минчев представлява държавата във Великобритания („Уикенд”, 22-28.11.2014 г.). Когато много хора изглеждат глупаво, това започва да се възприема като нормално.                   Американският милиардер Дейвид Рокфелер преживя шесто поред успешно присаждане на сърце, съобщи World News Daily Report. Операцията по трансплантацията е продължила шест часа и е извършена в имение на милиардера, допълва изданието.
       99-годишният Рокфелер е бил подложен за пръв път на сърдечна трансплантация през 1976 г. след автомобилна катастрофа. 36 часа след последната операция той прие журналисти и даде брифинг:"Всеки път, когато получа ново сърце, сякаш в тялото ми се влива нов живот. Чувствам се зареден с енергия и жизнени сили", заявил Рокфелер.
       Неминуемо последвал и въпрос за тайната на дълголетието на милиардера. "Често ми задават този въпрос и аз винаги отговарям едно и също - тайната е любов към живота. Тайната е да живееш простичко, да се радваш на истинските неща в живота като това да играеш с децата си, да се наслаждаваш на това, което имаш, да прекарваш повече време с добри и верни приятели", отговаря той.
Накрая с оптимистичен хумор заявява, че има намерение да живее поне 200 години. Шега или истина - времето ще покаже, но със сигурност жилавият представител на фамилията Рокфелер се е запътил към вечността на най-необикновените рекорди в историята на медицината („ridus.ru” – 27.03.2015 г.).

          Описаната пасторална картина поставя естествения нъпрос : кой живее по-дълго ? - Който има пари или който няма пари ?!

            Отговори днешния министър на здравеопазването Петър Москов: ”Който иска да живее – плаща !”(„Ретро” – 7-13.05.2015 г.).

          Експертите на Световната банка са пресметнали, че ако стоте най-богати хора на планетата поделят своето богатство, ще бъде ликвидирана напълно бедността по цялата планета, където в момента 21% от населението (някъде към един милиард и петстотин милиона) живее с по-малко от $ 1,25 на месец.(„МК.ru” – 11.05.2013).

           За изследване на възможните пътища за решаване на проблемите през 1974 г. беше започнат проектът на ООН “Реорганизация на международния ред”. Този проект беше оглавен от лауреата на Нобеловата награда по икономика Ян Тинберген. В доклада “Реорганизация на международния ред”, публикуван през 1976 г., се предлагаше в продължение на 40 години да се съкрати разрива в доходите между бедните и богатите от 13:1 до 3:1 (3:1 - пределно допустимото съотношение между богатите и бедните райони в тогавашната Европейска икономическа общност). Или пък, което беше по- реално, поне до съотношение 6:1 (Николай Сенченков – „Руский мир. Украина”. – 13.06.2010 г.).

          В 150 държави, в които се използва прогресивната данъчна шкала, подоходния данък е един от основните източници на бюджета и достига до 50%. В САЩ данъка е 40% от доходите на федералния бюджет, като 80% от данъка дават 20% от най-богатите граждани на САЩ („Советская Россия” – 21.09.2014 г.). В България имаме плосък данък – 10% - еднакъв за всички. Предложи го и го наложи БСП.

          Бедата е в това, че българинът стана много уязвим в информационен план. Благодарение на продължителната и изключително ефикасна работа на различни структури подчинени на един център, израства цяло поколение от глупави, наивни и излъгани хора, хора, чието мнение се формира изцяло от видяното по телевизорите и прочетеното в продажните печатни медии. Независимо от въвеждането на капиталистическата демокрация, «демократичните средства за масова информация» продължават да «демонстрират хармонична смес от нагли лъжи, удивително невежество и невероятни глупости» (Ю.Семенов – Россия : что с ней было, что с ней произходит и что ее ожидает в будущем. Москва, 1995. Стр. 30). . . Най-високонравствените критикари на дадено нещо, факт, събитие, процес, обикновено са най-далече от тяхната същност.

           Кой днес помни „философските” изданки и глупости от началото на 90-те години на 20-я век

            1. "Тръгват нашите момчета, след тях вървят американските момчета" и въвеждаме "демокрация" по света” (Филип Димитров).

            2. "Реституираме земята в реални граници" и се оправяме” (Желю Желев).

            3. „Помагаме на САЩ и НАТО и получаваме милиарди от петролните концесии и от възстановяването на страните, където интервенираме” (Соломон Паси) (цитатите са взети от Димитрий Иванов – „Сега”- 31.08.2011 г.).

          Нещо повече. Соломон Паси отново е по екраните на телевизиите и по страниците на печатните медии и учи на ум и разум тълпата – в частност, като голям „военен експерт” говори и за хибридната война и как Русия ще ни окупира ака не сме членове на НАТО.

          За да потвърди това разбиране, в на 2.07.2015 г. в град Сливен пристига "хвърковатата чета" на военния министър Николай Ненчев (съветник на министъра е журналиста Бойко Станкушев).Така в МО вече наричат групичките военни и външни експерти, които обикалят страната, за да популяризират "Визия 2020" и плана за модернизация на армията. В близо едномесечната кампания участват 15 представители на МО и още толкова външни - Соломон Паси, Тодор Тагарев, Иво Инджев, Огнян Минчев, Антоний Гълъбов и др. Планът за посещенията е изготвен от о.з. ген. Атанас Запрянов, съветник на Ненчев и един от ръководителите на групите за посещения. Срещите се провеждат в два формата - с военни и с граждани, под мотото "Модерна армия за по-сигурно бъдеще". Идеята е да се пребори хибридната война, с която Ненчев обяснява всички несгоди в МО. („Сега” – 4.07.2015 г.).Агитацията от МО (срещу Русия и водената от нея  агресивна политика) се проведе от 15 юни до 10 юли 2015 г.в 15 града. По 100 лв. на час лекция е получавал всеки един от 15-те лектори. Заедно с лекторите обикаляха и военни експерти. Уточнява се, че продължителността на всяка лекция е по 2 астрономически часа. („Сега” – 20.07.2015 г.). За сведение ! Министър Ненчев е сержант от запаса на строителните войски на БНА !!?

          Какви са изводите от казаното до тук ?

            1. Българският народ в своята цялост е възприел идеологията на капитализма (независимо по какъв начин). Единствената му претенция, че той иска „народен” (егалитарен) капитализъм, т.е. такъв, какъвто в природата няма. Позоваването на „народния” капитализъм в западните страни след Втората световна война е некоректно и вредно. Западният капитализъм беше „егалитарен” точно толкова, колкото му „позволяваше” социалистическият лагер и за негова сметка. Традиционните западни идеали : културно превъзходство ; нетърпимост към другите народи и тяхните ценности ; експанзионизма, имат ясно изразен потребителски смисъл. Тези отживелици са живи до ден днешен, но до 1945 г. доминираха абсолютно в западната политическа практика. Месианският стремеж към световно господство наред със жаждата за обогатяване за сметка на околния свят, бяха главния двигател на стремителния западен прогрес. Свидетели сме, как този букет от западни „ценности” напълно банкрутира, но това като че ли не се отнася до нас.

          Идеална илюстрация е ставащото  на Куба във връзка с размразяване на дипломатическите отношения със САЩ. Ето какво пише в. „Ел Нуево Хералд” (виж в. „Сега”-23.07.2015 г.).

          „Какво иска кубинският народ? 
Кубинците искат да имат възможност за голям избор във всичко - от стоките в хранителните магазини до възможностите за следването във вуз. Надяват се да получават достойно заплащане на труда си, да имат кола, да се занимават с бизнес, да имат възможност да направят ремонт на рушащите им се домове. 
Кубинците искат да имат свободен и евтин достъп до интернет. А също така да преминават безпроблемно границите на страната, свободно и без страх да обсъждат действията на властта, а не само играта на любимия си бейзболен отбор”. 

        Историята е доказала, че винаги ще има объркан и непросветен народ, изпитващ възхищение към своя поробител и мразещ своя освободител. И то затова, че робът много по-добре разбира своя господар, дори и най-жестокия, отколкото своя освободител, тъй като всеки роб се вижда на мястото на своя господар, но едва ли някой се представя на мястото на безкористния си освободител. Хегел беше отбелязал, че „по това, с което днес се задоволява Духът, може да съдим за неговия упадък в битието на една нация”. Следва да се допълни, че за неговата дребнавост съдим и по предметите, от които той се възмущава. Тогава нацията се превръща в мила и наивна, ала и опасна с фалшивия си патос душица. Тя се възмущава от опростачване, политически дивотии и сценки, от чалга и тъпи телевизионни програми, но не се възмущава от присъщата й забрава на исторически великото не само за нас, а и за света.

          2. Това е главната причина в България в момента да няма субект на социалното действие, способен да  наложи някаква промяна в свой интерес. Погледнете нашите съседи. Румънците ни наричат “тъмни мужици”, които не могат сами да се управляват, турците – “гяури” (и то – в собствената ни страна) и искат да строят втора джамия в София, така наречените македонци – “татари” и ни крадат историята, а гърците – “варвари” и “престъпници”. В братска Русия вече и за славяни не ни признават. За братята чехи ние “пушим много, работим малко и крадем”. За заподноевропейските народи сме “убийци, балкански хайдути, дунавски конекрадци, които пият боза и чийто клозети миришат”.

Виновнни сме всички вие, че търпим една престъпна власт.

3.Според българската конституция,  властта произтича от народа, но не принадлижи на народа. Ето какво постановява член първи, алинея 2: „ Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция”. Интересно е този термин „непосредствено”. Има се предвид, че народа пряко участва в избори и референдуми. Но дали това е „осъществяване” на държавната власт ? Не в изборите се осъществява властта, а при вземане и изпълняване на решения. И именно тази част от народовластието е поверена на „органите, предвидени в тази Конституция”. Точно тук ни лъжат и мамят ! – Българската Конституция е денонсирана напълно в своята социална част от всички управляващи досега – тогава за какви конституционни реформи да говорим ?!

4. Уверяват ни и ни убеждават, че държавата и обществото се основават на закони и правила, които трябва да спазваме. Това не е вярно. Закони се приемат, закони се променят, закони се отменят. Не на законите се крепи обществото, това е фантазия на юристите. Законите се създават от обществото и са такива, каквито са обществено-икономическите и обществено-политическите отношения в момента. С други думи : на капитализма – капиталистически закони ! На тях трябва да се подчиняваме и тях трябва да спазваме. Това е всичко.

            5. Когато говорим за българска традиция и за български дух, трябва да забравим съвременото словоблудие като термините  „модерн” и „симулякър” (презентиране на нещо, което не съществува).Опитът да се изведе „българската традиция и българския дух” от Вехтозаветния канибализъм и педофилия на негроидните евреи от Вехтия завет – това племе Сет от Земята Сет (Горен Египет) – води до клинично заболяване, най-малко от имбицилизъм (слабоумие, олигофрения). За човека в истинския смисъл на думата, „как да живее” и „защо да живее” са много по-важни от простото „оцеляване”.

          6. Общата задача на днешната българска власт и на така наречената „опозиция” – е да не се допусне социалистически реванш в страната. И американските танкове не са в България за да се бият срещу Русия, а да пазят тази власт и да й повдигат самочувствието !

          Министърът на финансиите на Франция при Людовик ХІV Колбер казвал, че главното богатство на държавата е труда на нейните поданици. А нас непрекъснато ни убеждават, че главното е ефективността на икономиката (според модерната теория на антинауката „икономикс”). Това доведе до парадокса повечето стоки на Запад да са китайски. („Своими именами” – 27.03.2014 г.).

           7. Ако трябва, значи може. Ако може, а не става, значи няма политическа воля. Ако няма политическа воля, а трябва и може, има бесило !

          8. Как народа гледа в бъдещето :

            - Песимистът вижда само тунела.

            - Оптимистът вижда светлина в края на тунела.

          - Реалистът вижда тунела, светлината и приближаващия влак.

            А машинистът...машинистът вижда трима идиоти, сидящи на релсите.

          9. Томас Джефърсън беше написал, че „демокрацията е договореност между въоръжени мъже !!” Договореността е налице, но къде са въоръжените мъже ?◄

         ■ПОЯСНЕНИЕ ! Това е новото поколение на България. Такива ще управляват държавата и децата ни след 15-20 години !
image

Ето ги Александър и Патрик, пребили 3-годишния Христо докато го „гледали”. Подробности във в. „Сега” от 23.07.2015 г. 
imageimage








Гласувай:
11



1. zaw12929 - Лъжат, защото лъжата е идеалът на ...
23.08.2015 22:11
Лъжат, защото лъжата е идеалът на капитализмът и средата му за съществуване!!Реформата стана- като ни съсипаха икономиката, за да станем техен пазар.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вие сте увреден от времето, в което сте се развивали като личност,
23.08.2015 23:34
никога няма да бъдете свободен човек.
А за коментиращата на тема "Лъжата", нека попрочете нещо от труда на Ленин "За истината и ползата". Обяснявал съм тезите в този труд на стотиците оперативни работници, които преминаха през моята катедра.
А Вие, професоре, имате пропуск в разсъжденията, наричан от Ленин "Основно заблуждение". Това означава, че в основата на ръзсъжеднияти Ви има нещо неестествено, ненормално, напр., че две успоредни линии не лежат в една равнина. Мислите са Ви деформирани вероятно поради обстоятелството, че при заформянето Ви като човек не сте можел нито да редуцирате, нито да класифицирате. И сте придобил не Вашата си форма, а тази, която е желал оперативния Ви разработчик. Доказателство - която и да е статия от Вашите.
Ще гласувам с плюс от куртоазия, не заради това, което пишете.
цитирай
3. zaw12929 - planinitenabulgaria неправилна позицивя, сбъркали сте вратата- излезте1
24.08.2015 00:33
planinitenabulgaria - смятате се за демократ, а нито едно различо от вашето мнение не можете да не оплюете- вие сте вреден за блога и за себе си- хайде вървете и напишете вашето мнение УМНИКО!!!
цитирай
4. jelezov - Прочетох с интерес последните три ...
24.08.2015 14:47
Прочетох с интерес последните три поста на проф. Гиндев. Ако ми бъде поставена задача да изразя с 10-ина реда най-дълбокия им смисъл, бих посочил следния цитат:
„Социализъм било да нахраниш гладния с риба.
Капитализмът, както ни го представяше Иван Костов, не е да нахраниш гладния с риба, а до го научиш да лови риба.
Но какво се оказа ?
Капитализмът не те храни и не те учи да ловиш риба. Капитализмът ти дава въдицата на кредит и мълчи по въпроса, че нито достъпа до водния басеин, нито правата за риболов принадлежат на бедния рибар, те принадлежат на този, на който рибаря вече дължи и за въдицата.”
Непосредствен подтик да напиша тези редове ми даде Коментарът на planinitenabulgaria, блога на който съм посещавал многократно. Радвал съм се на прекрасните снимки и на доста добрите му пътеписи, но винаги съм се учудвал на бъркотията в идейно-политическите му позиции. Днес отново му посветих няколко часа. Той самият ми помогна да проумея що за чудо е. Господинът е ТРОЛ, но не тъп като aboychev например, а умен и квалифициран, и затова вероятно добре платен. Платен от кого, ще стане ясно на всеки, който прочете няколко от политическите му постове.
цитирай
5. ok3223 - Паак скитнико по планините се опитва
07.09.2015 21:14
да вдигне летвата ...
Пише плюс не От куртоазия, любезност и учтивост, а защото няма за каква да се хване, няма за какво да упрекне г-н Гиндев. И е в не гласно преклонение пред неговата ерудираност, компетентност и смелост да каже истините за днешна България, едно към едно, такива, каквито са.
И планинаро е от стара каза яре, с много от написано и казано от г-н Гиндев е съгласен на умствено, но-о, нает на добра плата от новите господари, ЦРУ, е длъжен да пее, и пее по нотите, които са му продиктували.
ИНАЧИ ИНТЕЛИГЕНТНА БЕДНОСТ, А ТОВА НЕ ГО УСТРОЙВА.
ПО - ДОБРЕ СИТО ПРАСЕ, ВМЕСТО ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН БАЛКАНСКИ ЛЪВ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1950815
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031